09.09.2016
Varaa aika nuohoukseen kätevällä nettiajanvarauksella

Voit varata ajan nuohoukseen kätevällä nettiajavarauksellamme. Palvelussa valitset aluksi alueen johon haluat varata nuohouksen. Tämän jälkeen määrittelet onko kyseessä 1-2 tulisijan nuohous vai onko nuohottavia tulisijoja yli 2. Seuraavaksi valitset nuohoojan ja halutun päivämäärän ja palvelu listaa sinulle vapaat ajat kyseisenä ajankohtana. Seuraavaksi siirryt varauksen vahvistukseen jossa syötät vaaditut kentät ja lopuksi saat vahvistuksen varauksestasi halutessasi joko tekstiviestinä, sähkpostilla lähetettävänä kalenterikutsuna tai molempina. Palvelun tuottaa Taitori Oy ja se toimii myös mobiililaitteilla. Voit siirtyä palveluun täältä:

www.mikkelinnuohoustoimi.fi/ajanvaraus

å

HUOM! Mikäli olet varaamassa aikaa Anttolan alueelle ota yhteyttä tästä tai soita Mikko Kilkki 0505763646.

MUISTA VAIHTAA ILMANVAIHTOLAITTEESI SUODATTIMET!

Laadukkaan sisäilman takaamiseksi ilmanvaihtolaitteen suodattimien tulee olla toimintakuntoisia. Suodattimien ohjeellinen vaihtoväli on yksi vuosi, mutta ilmanlaatu vaikuttaa suodattimien vaihtonopeuteen oleellisesti. 

Usein suodattimien vaihto kannattaa tehdä nuohouksen yhteydessä. Suodatinhinnastomme löytyy täältä. 

Mikäli haluat, että vaihdamme suodattimet nuohouksen yhteydessä lisää ilmanvaihtokooneesi merkki ja malli nuohouksen ajanvarauksen kohtaan "Lisäohjeet nuohoojalle".