Ilmanvaihtolaitteiden huolto

Mikkelin Nuohoustoimi hoitaa myös ilmanvaihtolaitteiden huolto-, puhdistus-, ilmanvirtamittaus- ja säätötyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Säännöllinen ilmanvaihtolaitteiden huolto ja puhdistus parantaa IV-laitteiden toimivuutta ja sisäilman laatua mikä lisää asumis- ja työpaikkaviihtyvyyttä.

Lisäksi se säästää energiaa ja lisää paloturvallisuutta. Ihminen kuluttaa tavallisesti vuorokaudessa kilon verran ruokaa ja kaksi litraa vettä, mutta vähintään 15 000 litraa ilmaa. Tästä jopa 90 prosenttia voi olla sisäilmaa. Jotta ilma olisi puhdasta hengittää, se on vaihdettava ulkoilmaan kerran kahdessa tunnissa.

Vaihtosuodattimet

Laadukkaan sisäilman takaamiseksi ilmanvaihtolaitteen suodattimien tulee olla toimintakuntoisia. Suodattimien ohjeellinen vaihtoväli on yksi vuosi, mutta ilmanlaatu vaikuttaa suodattimien vaihtonopeuteen oleellisesti. Ilmansaasteiden lisääntyminen on luonnollisesti lisännyt tuloilman tehokkaan suodatuksen merkitystä.

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on pitää ilmansaasteet oman asunnon ulkopuolella. Toimitamme suodattimet kaikkiin tarpeisiin omakotitalosta teollisuuteen. Jos epäilet, että kiinteistönne IV-järjestelmä tarvitsee huoltoa, käymme mielellämme kartoittamassa työn laajuuden ja teemme tarjouksen tarvittavista huolto- ja puhdistustöistä.

Ilmanvaihtopalvelut

  • Ilmanvaihtolaitteiden huollot, puhdistukset, ilmanvirtamittaukset ja säätötyöt
  • Ilmanvaihtokanavien huollot ja korjaukset
  • Ilmanvaihtolaitteiden vaihtosuotimet
  • Neuvontaa ja ohjeistusta